2008-08-31

Hej!

Idag har vi gått på stan och gjort oss redo för skol och jobbstart. Jag köpte en väska och lite kollegieblock, plus en jacka. Det var saker som jag verkligen behövde så det kändes rätt bra att slösa lite pengar denna gång. Jackan var apsnygg, förresten. Nathalie handlade även hon en väska som hon kan ha kollegieblock och sådant smått och gott i.

Vi har fortfarande tillgång till internet, som ni kanske märker. Det är ju rätt skönt, även om det inte är den snabbaste uppkopplingen så är det ju i alla fall en uppkoppling.

Men nu ska vi se film, Pan's Labyrinth.

/KLAS

18:53.
glömde skriva att vi blivit så vuxna att vi skaffat åhlens-kort idag ;) så fort vi har en fast adress ska vi skaffa både med merakort och icakort :P vuxet, eller vad.
innan maten såg vi även en film, blev inte pan's labyrinth utan forgetting sarah marshall, helt svinigt bra! den måste vi köpa till vår dvdsamling när den kommer ut ;) och juno ska vi också ha. :P vi har redan knocked up (på smällen) och superbad (supersugen), så vår komedisamling är på god väg ;D sen att vi har typ 20 filmer till det är en annan sak :D  ikväll ska vi se sista filmen av jurassic park trilogin. ettan var skitbra, tvåan var faktiskt bara sådär, så jag hoppas trean är bra iallafall. :)

ser fram emot jobbet imorgon, tror de kommer bli kanon. lite jobbigt att kliva upp bara:P skulle vända på dygnet idag, dvs ställa klockan tidigt och kliva upp. gick skitbra, hade klockan på 8.30, vaknade och stängde av. och somnade om, haha!:P vaknade 10 igen, men då startade jag datorn så jag inte skulle somna mer, så jag lär vara rätt trött imorn eftersom jag ska vara på jobbet klockan sju.

all for now! /NATHALIE

2008-08-30

hej folket!
nu är den nya bloggen uppe, men den kommer ändras lite då vi fått ner dator med photoshop samt usb-sladd så vi kan lägga över de bilder vi har i kameran.
tanken med bloggen är att skriva hur vi har det här nere i örebro, hur vi bor och hur våra liv är :P intressant va?;) men för att det hela ska funka smidigt så gör vi väl såhär va, vi skriver och ni kommenterar? :P

aja, nästa inlägg kommer när ni minst anar ;) och ja, så fort vi har bilder på lägenheten kommer vi lägga upp dom här :P dom är värd några miljoner va?;) hehe.

/ NATHALIE OCH KLAS

RSS 2.0