vill ha!


tavlan vi vill ha <3
fast den är finare i verkligheten

å så vill vi ha en vanlig telefon. har ju bara en bärbar.

fin va?:D

/NATHALIE

hemresa!

jahapp, då har vi bokat biljetter till östersund! torsdag 27:e november åker vi, åker kl. 10.56 och anländer kl. 19.29 (om tåget inte blir försenat som sist :P). det blev billiga biljetter, men vi köpte till så att vi har bestämda platser, så jobbigt om man måste flytta runt när man ska åka så långt. vi köpte även till så att vi skulle kunna boka om, kanske onödigt, men vad som helst kan dyka upp som gör att vi inte kan åka just den dagen.
vi har ännu inte bokat någon hemresa, men det lär bli kring den 2:a december eller sådär. är lite osäker på det,så det får bli osagt.

aja, all for now! /NATHALIE

snaart helgis!

bara en dag kvar nu! sen är de helg, verkar inte vara något helgsjobb, så det blir baara vila i två dagar :) skönt. vi håller på att tvätta nu och ska städa imorgon så vi bara kan slappa i helgen, känns som om jag är lite sliten nu, jobbigt att kliva upp kvart i fem hela veckan :( jag är inte van med det jöö!
snart kommer mor min ner också :) helgen i månadsskiftet! det ska bli trevligt:) och så fort jag vet hur det blir med jobb å sånt framöver är vi väl påväg upp så småningom! jag fyller ju år snart och måste hem å ta emot massa paket ;) hehe. ska knåpa på en önskelista i helgen tänkte jag :) några filmer kanske inte skulle sitta fel, hehe.

nu blir de tvättstugan och soffan! tjosan! /NATHALIE

örebro today


dåliga bilder, eftersom det var mobilkamera,
men fyfan vilket väder:D

jag älskar örebro! jag älskar hösten här, den är så fin, och det är VARMT, miinst 15 grader, och man behöver inte ens titta på vinterjackan ännu. gaaaalet.

/NATHALIE

finiga saker!

jösses! här var det ett tag sen man skrev. tiden bara rinner iväg och man hinner knappt med. i helgen så var klas mor o far här, vilket var trevligt :) det blev en tripp till ikea och detta inhandlades bland annat :


hatthylla och skoställ :) som resulterade i att hallen ser så mysig ut:) ser bebott ut iaf :P
(ja, vi är bara två pers som bor här med så mkt skor :P)
hallen:
förresten ,sen fick vi en helkropps spegel också, fast den var ju inte ny, men bra ändå:D blev helt perfekt, sitter mitt emot byrån bredvid toadörren. kalasfint!

sen så fick vi två nya fåtöljer också, så nu har vi äntligen lite sittplatser i vardagsrummet. men det verkar ju inte vara så aktuellt med besök ändå, så det kanske kvittar...



vi flyttade även scarfaceaffischen, i inväntan på ramar så vi kan sätta upp våra stora filmaffischer (en på E.T och en på Pan's Labyrinth) på den svarta väggen ovanför soffan. om båda ska sitta där eller inte är vi inte överens om än men :P hittade en helt underbar tavla på ikea som skulle sitta perfekt ovanför tvn..

i veckan så kommer det upp en önskelista, mor! bara så du vet ;) vi jobbar på en just nu!

aja, all for now! men nu när jag gjort mig för att skriva blogg så får ni kommentera också!
tjosan! /nathalie

<3<3<3<3



<3<3<3<3<3

galen dag!

HAHA! minst sagt. okej, jag jobbade idag, (min 7e dag i sträck) 10-16.30. halv fyra såg vi att vi hade fel inställningar när vi sparade om bilder. alltså, bilderna som skickats på tryck var 72 dpi, ni som gått media vet ju att tryck ska vara 300 ;P fick panik eftersom det är bilder som är skickade på tryck redan. men jag ringde till minichefen, och hon sa att tryckeriet borde skrika när det inte stämmer. så det var en liten lättnad, trots att det blir mycket att göra när vi måste spara om alla bilder.

ni alla som vet min lilla historia om min telefon som jag köpte med skyddsplasten... här ska jag roa er mer :
idag när vi skulle laga mat så skulle jag göra morötter. vi har haft problem med morötts-skalaren. idag såg jag varför... DET SATT PLAST PÅ BLADET. kooonstigt att det inte gick att skala morötter då? EH NEJ. hahaha bra skit.

nu ska vi mysa vid tvn och klas ska köpa en godispåse till mig ;) bara för jag haft en tuff dag.

/NATHALIE

höst.



jag saknar skolan, faktiskt. jag saknar lärarna, klasskamraterna och alla ämnen. jag saknar fotolektionerna med ulf. nu när det är höst hade man kunnat fått till riktigt kalasfina bilder. jag måste få hit mina gamla bilder från fotolektionerna snart! de är på en dator hemma i östersund! :(
det känns konstigt att vara helt fri när man kommer hem från jobbet. inga läxor som ska göras, inga prov man måste komma ihåg, ingen stress inför en 'deadline' för ett arbete. visst kan jag tänka på vissa skolkataloger som måste bli klar snart, när jag kommer hem. men det är ändå inte samma sak. man är fri. och det känns obehagligt ibland. i skolan hade man allt klart för sig.

igår var vi på 21.30-bion. mor och far bjussade på en bit mat och bio :) vi såg tropic thunder, och den var sjukt rolig :P dock var jag sjukt trött och höll på att somna där ett tag när det var som lugnast, men jag lyckades hålla mig :) klev ju ändå upp kvart i fem igår! idag, som tur var, börjar jag inte förrän två, så jag fick sova ut ordentligt, och nu är jag utvilad :) vi åt på ett ställe här i örebro (har inte ätit skräpmat sen vi flyttade ner typ, så de va vi värda;P). grillspett och strips med tzatziki (eller hur de stavas). mamma, du vet, där vi åt med er när vi var nere på intervju?. skit gott var det :)

jajja, all for now! dusch och jobb väntar! / NATHALIE

RSS 2.0