bye!

vi packar nu ihop kungsgatan och styr vår kosa norrut igen, tyvärr. på söndag ger vi oss av.

fortsättning följer här. fast det är bara min blogg. (klas skriver ju ändå aldrig något :P)

hejdå.

sundsvall

okej, fortsättning på vår lilla tripp då. fast först;
GRATTIS PÅ 19ÅRSDAGEN KLAS. :P
grattis på 1 år och 9 månadersdagen klas och nathalie :)

i måndags blev det att kliva upp tidigt, klas körde upp, och klarade det (!!!). grattis till honom :) sen åt vi lunch på tacobaren med geten, mycket trevligt var det. :) sen for vi hem och hämtade väskorna, hoppade på tåget till sundsvall. sen har vi varit där och slappat mest hela tiden :) i tisdags åkte vi ut en sväng själva med bilen, kändes lite knäppt, men roligt var de ;P
sen igår så skulle vi åka hem, och jag vaknade först med feber och jätteförkyld, så det var inge skoj. sen klev vi på tåget kring sex och begav oss ner mot sthlm där vi skulle byta tåg till örebro.
vid nio fick vi veta att vi var 35 min sena, (HATA SJ), så vi var tvungen att kliva av i uppsala, åka buss därifrån till enköping och kliva på tåget där till örebro. fine tyckte vi, vi gör väl de. klev av på stationen. hittade till busshållsplatsen efter ett tag, klev på bussen. jaha, då hade inte busschaffören nån aning om att de skulle komma tågresenärer som var tvungen att komma till enköping. då blev han skitsur , men släppte på oss tillslut. efter ca 45 min med bussen kom vi iaf fram till enköping och väntade på tåget där och kom äntligen till örebro.

annars då, händer väl en del framöver nu. flyttar upp till östersund nästa helg igen. det är väl kanske mest värdelöst. mycket att tänka på och fixa och ordna inför det.
en skitjul framöver, inte har jag väl nämnt förut att jag ogillar jul? :P

och förresten, hemma på kungsgatan håller ju inte så länge till, så snart kan ni sluta länka bloggen. :P

nu blir det strax vinden och kolla hur många kartonger vi har, tvättstugan och leta tvättid, affären och köpa födelsedagsmiddag.

all for now! / n

RSS 2.0